Cotnari ZAZvin spumant alb demisec
(RO) Cotnari ZAZ
PODGORIE/REGIUNE/ȚARĂ: COTNARI/MOLDOVA/ROMÂNIA
TREAPTĂ CALITATE: D.O.C.-C.M.D. COTNARI
VIN SPUMANT OBTINUT PRIN FERMENTATIE NATURALA IN REZERVOARE SUB PRESIUNE ( Metoda Charmat )
TIP: Alb demisec
VOLUM ALCOOL: 11,5%
TIPUL TERENULUI: provenit din soluri cernoziomice (tipice sau levigate) și cenușii de silvostepă, modificate prin viticultura îndelungată
EXPOZIȚIA: sudică
ALTITUDINE: 200-300 m
DENSITATE PLANTAȚIE: 3646 plante/hectar
TEMPERATURA DE SERVIRE: 4-6 °C
(NL) Cotnari ZAZ
WIJNGAARD/REGIO/LAND: COTNARI/MOLDAVIË/ROEMENIË
KWALITEITSNIVEAU: D.O.C.-C.M.D. COTNARI
MOUSSERENDE WIJN VERKREGEN DOOR NATUURLIJKE GISTING IN DRUKTANKS (Charmat-methode)
TYPE: Demise wit
ALCOHOLVOLUME: 11,5%
TERREINTYPE: van tsjernoziomische bodems (typisch of uitgeloogd) en silvosteppe-as, gemodificeerd door langdurige wijnbouw
BLOOTSTELLING: zuidelijk
HOOGTE: 200-300 m
PLANTAARDICHTHEID: 3646 planten/ha
SERVEERTEMPERATUUR: 4-6 °C